In de zakelijke wereld is het kiezen van de juiste kantoorruimte van cruciaal belang voor succes. Een van de meest doorslaggevende factoren hierbij is de locatie. Hoe is de bereikbaarheid? Is er openbaar vervoer in de buurt? Hoe staat het met parkeren? In deze blog vertellen we je daar meer over hoe de locatie een impact kan hebben jouw bedrijfsvoering.

Het eerste indruk effect: vestig je bedrijf op een toonaangevende locatie

Bij het zoeken naar een kantoorruimte moet je niet alleen letten op praktische overwegingen, maar ook op het psychologische aspect van de locatie. Een bedrijf gevestigd op een prestigieuze locatie straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Het geeft klanten en partners het vertrouwen dat ze met een gerenommeerd bedrijf te maken hebben.

Easyspaces heeft niet alleen kantoorruimtes te huur op praktische plekken, maar de panden zijn ook uniek. Bekijk alle kantoorruimtes in de oude Suikerfabriek, Melkfabriek of bij De Poort van Berrege. Bij de keuze voor een van deze locaties weet je zeker dat je kiest voor een fantastische werkplek

Bereikbaarheid als sleutelfactor

Een andere essentiële overweging is de bereikbaarheid van de kantoorruimte. Een locatie die goed bereikbaar is, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, vergemakkelijkt niet alleen de dagelijkse gang van zaken voor medewerkers, maar maakt het ook aantrekkelijker voor klanten om langs te komen. Dit kan een aanzienlijke invloed hebben op het uitbreiden van je klantenkring. Denk niet alleen aan de bereikbaarheid, maar ook aan parkeerruimte. Kan je er gratis parkeren of eventueel tegen een voordelig bedrag? Hoe snel zijn de parkeerplaatsen vol? Hoe ver moet je lopen? Deze factoren spelen allemaal mee in de keuze voor een locatie.

Alle panden van Easyspaces zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar zijn er ook meer dan voldoende parkeerplekken. Wil je hier meer over weten? Neem dan telefonisch contact op of plan een rondleiding in!

De invloed op werknemerstevredenheid

Een goed gekozen kantoorlocatie kan ook de tevredenheid van werknemers positief beïnvloeden. Een omgeving met goede voorzieningen, zoals restaurants, sportscholen en groene ruimtes, draagt bij aan het welzijn van medewerkers. Een gelukkig team is niet alleen productiever, maar ook beter in staat om klanten van dienst te zijn.

Kantoorruimte huren bij Easyspaces

Bij het kiezen van een kantoorruimte moet de focus niet alleen liggen op vierkante meters en faciliteiten. De locatie is een cruciale factor die een domino-effect kan hebben op verschillende aspecten van je bedrijfsvoering. Bij Easyspaces kunnen we je op al deze aspecten verder helpen. Ben je nieuwsgierig geraakt of wil je meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail of stel jouw vraag via het contactformulier op de website.