Kantoorruimtes voor flexibele ondernemers

Kantoorruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Een geschikte kantoorruimte huren in Bergen op Zoom lukt gemakkelijk via Easyspaces. Wij voeren het beheer over een aantal prachtige en praktische locaties waar u eenvoudig en snel een kantoorruimte kunt huren. Voor iedere onderneming en activiteit hebben wij de juiste locatie en de benodigde faciliteiten. Wilt u een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom en direct aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag verder!

All-in een kantoorruimte huren op een mooie locatie in Bergen op Zoom

Bij Easyspaces huurt u all-in, wat inhoudt dat u uw unit huurt en gratis gebruik kunt maken van diverse faciliteiten. Denk hierbij aan voorzieningen als draadloos internet voor u en uw bezoekers, verwarming en verlichting, (schoonmaak van) openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, stoffering, post-faciliteiten en vuilafvoer. Verder is het mogelijk om in elk pand bijna kosteloos een vergaderruimte te boeken. Alleen de administratiekosten worden hierbij in rekening gebracht. Dit maakt het huren van een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom een stuk aantrekkelijker en interessanter, omdat u alle benodigde faciliteiten tot uw beschikking heeft.

Verschillende kantoorruimtes in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft drie locaties in beheer, waardoor er altijd een unit beschikbaar is op een plek waar u het liefst werkt. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Bovendien kunt u bij Easyspaces in Bergen op Zoom direct huren. De locaties hebben verschillende unieke kantoorruimtes op de volgende locaties:

  • De Suikerfabriek
  • De Melkfabriek
  • De Poort van Berrege

Iedere locatie heeft zijn eigen charmes. Het is maar net welke kantoorruimte uw interesse wekt en voor u de beste ligging heeft. Iedere ruimte biedt gelegenheid voor een kantoor en kan uw nieuwe bedrijfslocatie worden. Het is aan u om te bepalen welke kantoorruimte u het meest geschikt vindt voor uw (online) bedrijf.

Een kantoorruimte in Bergen op Zoom te huren voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is deels te danken aan de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Met de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor dergelijke bedrijven drastisch gedaald. Voor al die verschillende bedrijven dient de kantoorruimte die te huur wordt aangeboden aan verschillende eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een afgestemde kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij. Hierdoor is de kans zeker aanwezig dat u bij ons de beste ruimte vindt voor uw bedrijf.

Boek een rondleiding voor de ruimte waar u interesse in heeft

Bent u geïnteresseerd in het huren van een all-in kantoorruimte op een van de prachtige locaties in Bergen op Zoom? Neem dan contact op met Easyspaces en boek een rondleiding. Tijdens dit bezoek maakt u kennis met de sfeer, faciliteiten en ligging van de bedrijfsunit. We vertellen u graag meer over onze locaties, zodat u uiteindelijk de ruimte huurt die het best bij u en uw (online) onderneming past.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC, Bergen op Zoom

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Bruinevisstraat 32, 4611 HJ, Bergen op Zoom

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Poortweg 1, 4613 BW, Bergen op Zoom

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het prettige aan huren bij Easyspaces is dat de huurprijs all in is en Easyspaces een super goede service biedt. Dat is hetgeen waar ze zich in onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.”

Fine Hair by Joyce