X
opslag ruimte bij de poort van berrege easyspaces

opslagruimtes in Bergen op Zoom

VOOR FLEXIBELE ONDERNEMERS

Gratis & vrijblijvend

Prijslijst aanvragen Opslagruimte huren

✔ Altijd inclusief schoonmaakservice

✔ Altijd inclusief WIFI
✔ Gebruik onze vergaderruimtes in alle panden
✔ Altijd inclusief gas/water/licht

Opslagruimtes Bergen op Zoom Easy Spaces

Easyspaces is de plek om uw opslagruimte te huren. In Bergen op Zoom hebben wij een aantal opslagruimtes op mooie locaties die all-in worden verhuurt. Onze opslagruimtes zijn zeer gevarieerd, waardoor deze geschikt zijn voor bij iedere soort onderneming. Wij beheren een aantal mooie en panden op mooie locaties in Bergen op Zoom. Wilt u dus graag een opslagruimte huren in Bergen op Zoom en wilt u meteen beginnen? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekent dat u niet alleen uw unit huurt, maar daarnaast gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, telefooncentrale, ontvangst en doorsturen van uw bezoekers door de receptioniste, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backup systeem, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Verder kunt u bijna kosteloos een vergaderruimte boeken in elk pand wanneer u wilt. Alleen de administratiekosten zullen in rekening worden gebracht.

Verschillende locaties in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 4 locaties in Bergen op Zoom: De Suikerfabriek, Delta Agrifood Business, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zo zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. Onderstaande locaties hebben verschillende opslagruimtes, allemaal uniek van soort.

Opslagruimtes Delta Agrifood Business

Delta Agrifood Business is een onderdeel van het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam. In het totaal heeft Delta Agrifood Business  9 verschillende opslagruimtes beschikbaar. Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!
Laboratoria Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
Delta agrifood business bergen op zoom

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

Opslagruimtes in de Poort van Berrege

De Poort van Berrege is het gebouw voor de (startende) ondernemer. Door het sfeervolle interieur geeft het een aangename en praktische werkplek. Bij de Poort van Berrege hebben we 16 opslagruimtes beschikbaar. Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!
Koffieplein De Poort van Berrege easyspaces bergen op zoom
De Poort van Berrege keuken easyspaces bergen op zoom
De Poort van Berrege opslagruimte easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Spreekkamer De Zoom de Poort van Berrege easyspaces bergen op zoom

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

Opslagruimtes De Melkfabriek

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier. De Melkfabriek heeft 2 opslagruimtes beschikbaar. Vraag een prijslijst aan of neem contact op!
IMG_0243
IMG_0234
IMG_0232
spreekkamer defenitieve foto

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig snel op. Dat is mede dankzij de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Naast de komst van flexplekken is er veel vraag ontstaan voor bedrijfsruimtes voor dergelijke bedrijven. De bedrijfsruimtes dienen aan diverse eisen te voldoen om bruikbaar te zijn voor verschillende ondernemingen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een ideale bedrijfsruimte te huur in en rondom het centrum van Bergen op Zoom.

Agri-food complex

Belevingscomplex

suikerlab easyspaces bergen op zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

de melkfabriek easyspaces bergen op zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

De Poort van Berrege

Behandelruimtes

De Poort van Berrege easyspaces bergen op zoom

De Poort van Berrege beschikt over zowel kantoorruimtes als opslagruimtes. Ideaal dus als je een onderneming bent met inboedel.

Persoonlijk advies op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  • Een uitgebreide rondleiding
  • Brochure met alle praktische informatie
  • Persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf

Boek een rondleiding

Vraag direct een gratis & vrijblijvende rondleiding aan.