Unit 301a stat zetel De Suikerfabriek

Unit 301a stat zetel
Type unit

Vestigingsplek

Beschikbaar per

1 Juni 2023

Oppervlakte

3 m2

Huurprijs

€ 169,00 per maand en excl. BTW

Wat is er inbegrepen in de huurprijs?

BESCHRIJVING

Vestigingsplek/statutaire zetel


Een vestigingsadres is eigenlijk het adres waar een bedrijf of een rechtspersoon is gevestigd. Dit kan een eigen gebouw zijn, maar ook een adres bij een ander bedrijf. Het inschrijven op het adres van een ander bedrijf gebeurt vaak bij kleinere bedrijven, freelancers of webshopeigenaren. Dit doen zij omdat ze bijvoorbeeld zelf geen bedrijfspand hebben. Bij Easyspaces verhuren wij meer dan 25 verschillende vestigingsadressen in de gemeente Bergen op Zoom. Op ons adres mag de rechtspersoon ook worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dus wilt u wel de voordelen van een zakelijk vestigingsadres en postverwerking, maar niet al te veel kosten maken? Dan is een vestigingsadres bij Easyspaces dé oplossing.

Als u uw bedrijf wilt vestigen op ons adres is dat mogelijk. Een vestigingsadres ofwel statutaire zetel heeft als eis vanuit de overheid verplicht een eigen werkplek en kastruimte inclusief nog een aantal aanvullende voorwaarden.

We maken voor u een huurcontract. U kunt bijna gratis (95% korting) gebruik maken van spreekkamers in alle Easyspaces panden. Met een maximum van 20 uur per maand. U kunt uw post op ons adres laten aankomen, u krijgt een eigen postvak.

De Suikerfabriek is het grootste monumentale pand op "de Kaai" in de binnenstad van Bergen op Zoom.
Dit mooie historische gebouw in het Havenkwartier draagt opnieuw de naam waarmee het zijn geschiedenis ooit begon. Vanbuiten hersteld in de oorspronkelijke staat, vanbinnen voorzien van een moderne uitstraling en uitgerust met moderne installaties waardoor het gebouw ook nog eens zeer energiezuinig is. 

Dit pand laat zien dat oud en nieuw prima kunnen samengaan. De Suikerfabriek is ook bijna energieneutraal onder andere omdat het voorzien is van zonnepanelen. Het gebouw heeft meer dan 45 kantoor- en behandelruimtes tussen de 10 en 40 m2 groot. Er zijn 3 spreekkamers van 4 tot 20 personen.
De Suikerfabriek heeft een mooie mix van bedrijven: van advocaten en boekhouders tot kapsalons en psychologen. Er is altijd wel een plekje beschikbaar. De Suikerfabriek is 24/7 toegankelijk voor huurders.


INFORMATIE

Type unitVestigingsplek
Oppervlakte (vvo)3 m2
Oppervlakte (bvo)200 m2
Energie label
Aantal ruimtes1
BergruimteAanwezig als extra optie
ParkeerruimteBetaald parkeren voor de deur

LOCATIE

LocatieDe Suikerfabriek
AdresZuidzijde Haven 39a, Bergen op Zoom
Bereikbaarheid

OVERDRACHT

Huurprijs€ 169,00 per maand en excl. BTW
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

GALLERY