X

Vestigingsadressen Bergen op zoom

VOOR ALLE ONDERNEMERS

Gratis & vrijblijvend

Boek een rondleiding Prijslijst aanvragen

✔ Altijd inclusief schoonmaakservice

✔ Altijd inclusief WIFI
✔ Gebruik onze vergaderruimtes in alle panden
✔ Altijd inclusief gas/water/licht

Vestigingsadressen bij Easy Spaces

Een vestigingsadres is eigenlijk het adres waar een bedrijf of een rechtspersoon is gevestigd. Dit kan een eigen gebouw zijn, maar ook een adres bij een ander bedrijf. Het inschrijven op het adres van een ander bedrijf gebeurd vaak bij kleinere bedrijven, freelancers of webshopeigenaren. Dit doen zij doordat ze bijvoorbeeld zelf geen bedrijfspand hebben. Bij Easyspaces verhuren wij 19 verschillende vestigingsadressen in de gemeente Bergen op Zoom. Op dit adres zal de rechtspersoon ook worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dus wilt u wel de voordelen van een zakelijk vestigingsadres en postverwerking, maar niet al te veel kosten maken? Dan is een vestigingsadres bij Easyspaces dé oplossing.

Wanneer u bij ons een vestigingsadres heeft, hoeft u ook geen rekening te houden met andere zaken. Onze prijzen bieden wij all-in aan. Zo is alles inclusief gas/water/licht, overal WIFI, eigen schoonmaakservice en vergaderruimtes in al onze panden. Zo bent u verzekerd van goede service.

De vestigingsadressen in Bergen op Zoom

De suikerfabriek

De Suikerfabriek biedt 19 vestigingsadressen in Bergen op Zoom voor uw bedrijf. Dankzij het mooie monumentale pand in het Havenkwartier kunt u uw vestigingsadres ook als het visitekaartje gebruiken. Vanaf deze locatie bent u binnen 10 minuutjes te voet  in het centrum van Bergen op Zoom en parkeert u op maar 100 meter hier vandaan gratis uw auto. De Suikerfabriek heeft in het totaal 19 vestigingsadressen. Verder heeft het meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan toiletten, een koffie en thee automaat en verschillende openbare ruimtes. Ook kunt u hier voor bijna niets (op administratiekosten na) alle vergaderruimtes in onze panden boeken. Zo houdt u een officiële vergadering op een mooie locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!
bergen op zoom flexplek easyspaces
flexplek in de suikerfabriek bergen op zoom easyspaces
flexplekken in bergen op zoom bij easyspaces

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Een vestigingsadres in Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven groeien tegenwoordig in een razend tempo. Dit is mede te danken aan de enorme stroomversnelling die online bedrijven hebben genomen. door het gebruik van vestigingsadressen zijn de opstartkosten voor veel bedrijven erg veel gedaald. Voor al deze verschillende ondernemingen dient hun kantoor ruimte aan al hun wensen en eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder bedrijf een perfect geschikt kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij het centrum.

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

opslagruimte de suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum in een historisch gebouw in Bergen op Zoom. Voorheen het Interium genoemd.

Agri-food complex

Belevingscomplex

suikerlab easyspaces bergen op zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

de melkfabriek easyspaces bergen op zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en Opslagruimtes

De Poort van Berrege gevestigd op het industrieterrein van Bergen op Zoom. U kunt opslagruimtes en kantoor-/bedrijfsruimtes huren.

Persoonlijk advies op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  • Een uitgebreide rondleiding
  • Brochure met alle praktische informatie
  • Persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf

Boek een rondleiding

Vraag direct een gratis & vrijblijvende rondleiding aan.