X

Praktijkruimte schoonheidssalon te huur in Bergen op Zoom

Praktijkruimte schoonheidssalon te huur in Bergen op Zoom

De Melkfabriek biedt units te huur aan voor startende ondernemers in wellness

Praktijkruimte schoonheidssalon te huur

Praktijkruimte schoonheidssalon te huur

 

Op zoek naar een praktijkruimte schoonheidssalon te huur? Is het altijd al uw wens geweest om te starten als schoonheidsspecialiste? Te huur is er genoeg! Maar u wenst een praktijkruimte die niet te duur is en toch het wellness-gevoel bij uw klanten oproept. De Melkfabriek in het Havenkwartier in Bergen op Zoom is zo’n bedrijfsverzamelgebouw waar prachtige industriële details samengaan met een moderne inrichting. Met 20 beschikbare praktijkruimtes, faciliteiten zoals een grote fitness- en danszaal, een gezamenlijke receptie en wachtruimtes is De Melkfabriek uniek in de zorg-, welzijn- en wellnessindustrie. Wij geven u als starter een steuntje in de rug. Check de inspirerende foto’s op de website en neem contact op. Vooraf eerst de verhuurbrochure downloaden? Dat kan! U bent dan direct op de hoogte van onze voordelige huurtarieven met korting voor startende ondernemers.

De Melkfabriek heeft voor een schoonheidssalon praktijkruimte te huur. Uniek in Bergen op Zoom!

Op een unieke locatie in het Havenkwartier hebben wij in Bergen op Zoom nog enkele praktijkruimte te huur voor een pedicure of schoonheidssalon. Huur een unit waarbij de servicekosten en huisvestingskosten inclusief zijn. In De Melkfabriek hoeft u niet te denken aan de volgende kosten:

  • gebruik koffiemachines, keuken en sanitaire voorzieningen
  • gebruik balie- en telefoonservice en bemanning aan receptie
  • gebruik wachtruimtes
  • meubilering en sfeervolle werkomgeving
  • gebruik vergaderruimte die eenvoudig is te boeken

 

U brengt uw werk in de schoonheidssalon of als pedicure mee en De Melkfabriek zorgt voor de rest.

Start met ondernemen, huur een praktijkruimte schoonheidssalon. De Melkfabriek zorgt voor de rest!

Wilt u een schoonheidssalon beginnen? Wij denken met u mee over de mogelijkheden en zorgen dat u uw bedrijfsruimte huurt zonder bijkomende kosten. Wij denken als een ondernemer zodat u kunt starten met ondernemen. Vragen, opmerkingen of suggesties? Het telefoonnummer van De Melkfabriek is 06-53927373 of vul het contactformulier in.