Wat biedt Easyspaces in een all inclusive kantoor unit?

Een kantoor unit is te huur inclusief:

              

  • Energie kosten zoals verwarmingen, koeling, verlichting
  • Postverwerking
  • Post adres
  • Schoonmaak en gebruik van openbare ruimtes
  • Gebruik van keuken apparatuur
  • Gebruik van onze vergaderruimtes in al onze panden
  • Gebruik van koffie/thee

Dit kan al vanaf € 295,- per maand! u zit bij ons niet vast aan een lang contract, u kunt al huren vanaf 1 jaar! Bij een langer duur van de overeenkomst krijgt u korting!

Vestigingspakket:

Ook zijn wij gespecialiseerd in vestigingsplaatsen. Vooral aantrekkelijk voor buitenlandse bedrijven die zich willen vestigen in Nederland.

Als u uw bedrijf wilt vestigen op ons adres is dat ook mogelijk. Hiervoor bent u vanuit de overheid verplicht een eigen werkplek en kastruimte te hebben. Deze overeenkomst is hiervoor een makkelijke instap. We maken voor u een huurcontract. De kosten voor een statutaire flexwerkplek en kast zijn € 175,00,- per maand.

Indien u ook dag en nacht terecht wilt kunt u voor € 25,00 per maand hiervoor een upgrade nemen. De plaats van de werkplek wordt door Easyspaces bepaald, hiervoor geldt een contract vanaf 1 jaar.

Aanbiedingen voor startende ondernemers

Easyspaces biedt startende ondernemers een korting aan van 10%! Onder startende ondernemer verstaan wij een bedrijf dat niet langer dan 3 jaar ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. De korting geldt alleen met een minimaal overeenkomst van 2 jaar. U kunt dan ook gratis gebruik maken van een bureau en kast.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we er alles aan doen om aan te sluiten op uw wensen. Neem contact met ons op via +31 (0)164 213 805 of info@easyspaces.nl. U krijgt de ruimtes te zien en u krijgt een persoonlijk prijslijst mee.

Aanvraag prijslijst