X
flexplekken

Vergaderruimtes Bergen op Zoom

VOOR FLEXIBELE ONDERNEMERS

Gratis & vrijblijvend

Prijslijst aanvragen Vergaderruimte boeken

✔ Altijd inclusief schoonmaakservice

✔ Altijd inclusief WIFI
✔ Per uur een vergaderruimte boeken
✔ Altijd inclusief gas/water/licht

Vergaderruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Easyspaces is ideaal voor het huren van vergaderruimtes in Bergen op Zoom. Onze vergaderruimtes zijn multi-inzetbaar voor ieder type onderneming die opzoek is naar een goeie locatie met de juiste faciliteiten. Wij beheren een aantal mooie en functionele locaties waar u gemakkelijk een vergaderruimte kunt huren. Dus bent u opzoek naar een goede vergaderruimte in Bergen op Zoom en wilt u meteen aan de slag? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekend dat u niet alleen uw unit huurt, maar daarnaast gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, telefooncentrale, ontvangst en doorsturen van uw bezoekers door de receptioniste, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backup systeem, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Naast onze vergaderruimtes hebben we in Bergen op Zoom ook kantoorruimtes ter beschikking die ideaal zijn voor uw werkzaamheden.
De vergaderruimtes zijn te boeken per uur.

Verschillende vergaderruimtes in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 4 locaties in beheer: De Suikerfabriek, Delta Agrifood Business, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. Onderstaande locaties hebben verschillende vergaderruimtes, allemaal uniek van soort.

Vergaderruimtes in de De suikerfabriek in Bergen op Zoom

In De Suikerfabriek kunt u uw kantoor als visitekaartje gebruiken dankzij de smaakvolle inrichting. Het kantoor is namelijk gevestigd in een monumentaal pand in het sfeervolle Havenkwartier. Vanaf deze kantoorruimte bent u binnen tien minuten lopen in het centrum van Bergen op Zoom. De Suikerfabriek heeft in het totaal 3 vergaderruimtes. Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!

 • Standaard incl. WiFi
 • Koffie en Thee
 • Toiletten
 • Gas, water en licht
 • Per uur te boeken
spreekkamer defenitieve foto
binnen bij de suikerfabriek
IMG_0696

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je de prijslijst wilt aanvragen.

Vergaderruimtes in De Melkfabriek in Bergen op Zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier. De In de Melkfabriek is er 1 vergaderruimte. Vraag een prijslijst aan of neem contact op!

 • Incl. WiFi
 • Koffie en thee
 • Toiletten
 • Gas, water en licht
 • Per uur te boeken
IMG_0261

Klik hier voor om een vergaderruimte te boeken of vraag een prijslijst aan.

Vergaderruimtes in Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam. In het totaal heeft Delta Agrifood Business 3 vergaderruimtes. Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!

 • Incl. Wifi
 • Koffie en thee
 • Toiletten
 • Gas, water en licht
 • Per uur te boeken
Laboratoria Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom

Klik hier voor meer informatie over onze vergaderruimtes of als vraag een prijslijst aan.

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Een vergaderruimte huren in Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is mede dankzij de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Naast de komst van flexplekken is er veel vraag ontstaan voor vergaderruimtes voor dergelijke bedrijven. De vergaderruimtes dienen aan diverse eisen te voldoen om bruikbaar te zijn voor verschillende ondernemingen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een ideale vergaderruimte te huur in en rondom het centrum van Bergen op Zoom.

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

opslagruimte de suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum in een historisch gebouw in Bergen op Zoom. Voorheen het Interium genoemd.

Agri-food complex

Belevingscomplex

suikerlab easyspaces bergen op zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

de melkfabriek easyspaces bergen op zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

Persoonlijk advies op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

 • Een uitgebreide rondleiding
 • Brochure met alle praktische informatie
 • Persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf

Boek een rondleiding

Vraag direct een gratis & vrijblijvende prijslijst aan.