X

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a - Bergen op Zoom

Concept

Uniek concept met een eigen stijl

Het gebouw is ontworpen om meerdere bedrijven te huisvesten in een prettige werkomgeving. Het bestaat uit een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150 m2. Er zit een hele filosofie achter dit concept. Door gezamenlijk gebruik te maken van diverse faciliteiten worden de kosten laag gehouden en komen verschillende bedrijven met elkaar in contact. De gezamenlijke faciliteiten bestaan o.a. uit: een ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz.

Belevingscentrum met diversiteit van bedrijven

Belevingscentrum De Suikerfabriek is de ontmoetingsplaats van allerlei bedrijven met een verscheidenheid aan branches. Het hebben van een kantoor in De Suikerfabriek geeft u een voorsprong op uw concurrentie, vanaf de eerste dag heeft u een professionele uitstraling met uw huisvesting. Dagelijks komen er allerlei klanten van uw buren uw deur langslopen, dit geeft u ook een voorsprong tegenover uw concurrentie.

Het gebouw is geschikt voor iedere branche

U kunt afmetingen van kantoorruimte huren vanaf 10 vierkante meter. Het concept is zo opgezet dat u met minimale kosten een ruimte heeft in een prachtig gebouw met de uitstraling van een prettige belevingscentrum. Met alle voorzieningen die het werken praktisch en aangenaam maken.