X

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a - Bergen op Zoom

Verhuur

Huren bij De Suikerfabriek

Het beste visitekaartje voor uw bedrijf. Werken en uw klanten ontvangen in dit representatief gebouw en een prettige werkomgeving. Er is ruim voldoende betaalde parkeerruimte tegen een zeer gunstig tarief voor de deur.

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekend dat u niet alleen uw unit huurt maar ook gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, telefooncentrale, ontvangst en doorsturen van uw bezoekers door de receptioniste, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backup systeem, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Daarnaast kunt u bijna gratis (administratiekosten) alle vergaderruimtes in alle panden van Easyspaces boeken wanneer u wilt.

Ook zijn er in belevingscentrum De Suikerfabriek flexibele werkplekken en kantoorruimtes te huur per uur, dag, dagdeel, week of maand.

U betaalt een totaal bedrag voor alle voorzieningen en bijkomende kosten, dus u krijgt geen extra kosten zoals onroerend zaakbelasting, energiekosten en personeelskosten voor de receptie.

  • De ruimtes zijn compleet gestoffeerd
  • De huurprijs voor de unit is afhankelijk van de oppervlakte van de unit.
  • De meeste units zijn voorzien van een airco systeem.
  • Geen extra kosten, enkel eenmalige facilitaire opstartkosten, bewegwijzering, koppeling telefooncentrale enz.

Startersaanbieding

Onder een startende ondernemer verstaan wij een bedrijf dat niet langer dan 1 jaar ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Voor de starters hebben we een speciale actie, hiervoor hebben we speciale units beschikbaar.
Het eerste jaar krijgt men 25% korting op de huurprijs.

We hebben meerdere units met diverse looptijden, tevens hebben we een samenwerking opgezet met Rabobank, Accon Accountants en Adviseurs. Beide bedrijven hebben in dit kader een starterspakket samengesteld.